Uvjeti korištenja web stranice

Uvjeti korištenja web stranice turističke agencije Idea Club Travel d.o.o. (u daljnjem tekstu Ictputovanja.hr)

Ictputovanja.hr omogućava vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja web stranice. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Na sva pitanja koja nisu posebno uređena Općim uvjetima korištenja web stranice, primjenjuju se Opći uvjeti korištenja internetske trgovine. Ictputovanja.hr smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

Sadržaj web stranice i autorska prava
Sadržaji i formati na web stranici vlasništvo su Ictputovanja.hr, čime se smatraju i sadržaji i formati koji su preuzeti od trećih osoba (ugovornih partnera). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu info@ictputovanja.hr

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Ictputovanja.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave. Ictputovanja.hr nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

Točnost i istinitost informacija
Ictputovanja.hr se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz turističke aranžmane i smještajne kapacitete, Ictputovanja.hr prikupila je sama ili od krajnjeg pružatelja usluge. Iako su sve informacije provjerene od strane naših djelatnika, Ictputovanja.hr ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog djela web stranice.

Linkovi na druge web stranice
Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice drugih pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Ictputovanja.hr koja nije ni odgovorna za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama. Sve sadržaje web stranice Ictputovanja.hr koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka Ictputovanja.hr se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka
Detaljne informacije možete pročitati u našoj Izjava o privatnosti. 

Izmjene uvjeta korištenja
Ictputovanja.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 30 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »