O nama

Dragi naši putnici,

Idea Club Travel je putnička agencija čije ime budi ideje o putovanju, druženju, upoznavanju novih destinacija, kultura, ljudi...

No mi nismo novi jer smo u poslu od 1989. godine... više od 30 godina uživamo u onome što radimo.

I naravno imamo svoju životnu priču...naime, jednom davno postojao je veliki Generalturist u kojem je radilo puno divnih ljudi koji su nas naučili najljepšem poslu na svijetu.
Krenuli smo od početka... radili smo kao predstavnici u destinacijama na Jadranu, u odjelu rezervacija, vidjeli ste nas u poslovnicama, na autobusnom kolodvoru i zračnoj luci, na izletima kao pratitelje...

Kad smo malo " stasali ", osmišljavali smo destinacije za ljetovanje u Hrvatskoj, europska putovanja, a s vremenom smo došli i do dalekih putovanja... da bismo imali sreće i radili kao odgovorni organizatori Olimpijskih igara u Pekingu 2008.

Vjerujte nam, iskustvo života smile

Stotine tisuća putnika proputovalo je svijet s nama, kako avionom tako i autobusom.
Naše bogato iskustvo, profesionalan pristup garancija su kvalitete naših usluga i zadovoljstva naših putnika.

Osim ponude predstavljene na našoj web stranici, nudimo Vam i mogućnost kreiranja putovanja po Vašoj mjeri.

Svoj posao radimo s puno ljubavi i uživamo u onome što radimo te se nadamo da ćete uz nas ostvariti svoje želje i vidjeti barem dio onoga o čemu sanjate.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo tu zbog Vas!

vaš Idea Club Travel tim

Kontakt obrazac

Slanjem upita potvrđujete da ste upoznati i suglasni s Izjavom o privatnosti i dajete privolu za korištenje danih osobnih podataka u svrhu ugovaranja putovanja.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 30 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »