Avantura krojena po mjeri

Avantura krojena po mjeri

Želite li putovanje skrojeno prema Vašim željama?

Dovoljno je da nam približite Vaše želje tako što ćete popuniti obrazac Avantura krojena po mjeri i zajedno ćemo kreirati najbolju kombinaciju putovanja upravo po Vašoj mjeri.

Putovanje po mjeri može biti individualno, za manju ili veću obitelj, grupu prijatelja … za sve koji vole i žele putovati.
Važno je da nam popunjavanjem zahtjeva pružite što detaljnije informacije i očekujte svoju ponudu u najkraćem mogućem roku.
Nudimo Vam mogućnost osmišljavanja putovanja u europske gradove, odmaranje na najljepšim svjetskim plažama … Fly & Drive ture, iskoristite priliku i upoznajte svjetske destinacije po vlastitoj ruti u vlastitom ritmu ili se pridružite Seat In Coach turama i s drugim svjetskim putnicima uživajte na putovanjima.

Izaberite što god želite i svoje putovanje ugovorite iz ugodnog okruženja Vašeg doma uz našu podršku.

Slanjem upita potvrđujete da ste upoznati i suglasni s Izjavom o privatnosti i dajete privolu za korištenje danih osobnih podataka u svrhu ugovaranja putovanja.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 30 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »