Načini plaćanja

Kupnjom putovanja prihvaćate Upute i opće uvjete putovanja putničke agencije Idea Club Travel d.o.o. u kojima su definirana sva prava i obaveze Agencije i Putnika.

Način plaćanja

1. uplatom na žiro račun (uplatnicama ili internet bankarstvom) - 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije putovanja
2. on-line plaćanje karticama: jednokratno i obročno (Premium Visa izdavatelj PBZ Card, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard) - izaberite željeni datum putovanja i slijedite korake koji će vas odvesti do sustava naplate.

  • Premium Visa izdavatelj PBZ card i Diners Club karticama do 6 rata
  • Master Card i Visa karticama Privredne banke do 6 rata
  • ostalim karticama jednokratno

UNOS I PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije, najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 25 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »