Načini plaćanja

Kupnjom putovanja prihvaćate Upute i opće uvjete putovanja putničke agencije Idea Club Travel d.o.o. u kojima su definirana sva prava i obaveze Agencije i Putnika.

Način plaćanja

1. internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja)
2. on-line plaćanje karticama: jednokratno i obročno (American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard)  - izaberite željeni datum putovanja i slijedite korake koji će vas odvesti do sustava naplate.                

  • American Express i Diners Club karticama do 6 rata
  • Master Card i Visa karticama Privredne banke / Zagrebačke banke do 6 rata
  • ostalim karticama jednokratno

UNOS I PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Putnička agencije Idea Club Travel d.o.oobavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici putničke agencije Idea Club Travel d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 20 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »