Europska putovanja autobusom

Istanbul Nova godina 6 dana PREMIUM

Istanbul Nova godina 6 dana PREMIUM

GARANTIRAN POLAZAK

već od 338 EUR 2.546,66 HRK

Dočekajte novu godinu u najvećem otvorenom muzeju na svijetu - Istanbulu.

Zavirite u grandioznost nekih od najljepših zdanja istočnjačke arhitekture, upijte mirise otvorenih tržnica, osjetite ritam Bospora. Putovanje vas vodi do svih najznamenitijih istanbulskih kulturnih točaka i ostavlja vremena da samostalno otkrijete pokoje mjesto za svoj gušt. Koža, nakit, tepisi, začini i ostali proizvodi, prodaju se po izvrsnim cijenama. Turska je kuhinja među deset najboljih u svijetu. Nova godina čeka vas na trgovima i ulicama uz pjesmu, ples i vatromet.

 • provjereni i kvalitetni hoteli 3*/4* u Istanbulu, Plovdivu i Sofiji koji su izvrsno povezani linijama javnog gradskog prijevoza
 • autobusni prijevoznici sa kvalitetnim, udobnim autobusima turističke kategorije i profesionalnim vozačima
 • stručni tim voditelja putovanja s bogatim iskustvom
 • pomno osmišljeno putovanje našim detaljnim poznavanjem destinacije, pažljivo isplanirano i sastavljeno
 • program putovanja kojim putnici ostvaruju dodatnu vrijednost za uplaćeno putovanje, kvalitetnu uslugu na destinaciji (buffet doručak), ugodan program razgledavanja (bez „trčanja“) i dovoljno slobodnog vremena
 • garantirani polasci iz Zagreba, Slavonskog Broda + Varaždina
 • PLAĆANJE MOŽE BITI IZVRŠENO U 3 RATE na žiro račun agencije, zadnja rata 14 dana prije putovanja

Ukoliko program putovanja otvarate (gledate) na mobitelu/tabletu, klikom na “1.dan” otvorit će Vam se program putovanja prvog dana i tako dalje sve isto do zadnjeg dana.

Program putovanja

Zagreb – PLOVDIV

Polazak iz Zagreba u 6:00 sati. Ugodna vožnja prema Plovdivu uz povremene odmore tijekom puta. Plovdiv je najljepši grad u Bugarskoj, smješten u podnožju šest brežuljaka uz rijeku Maricu. Smatra se drugim najstarijim europskim gradom (nakon Mikene) i najstarijim stalno naseljenim gradom u Europi. Kroz svoju bogatu povijest napadali su ga i osvajali brojni narodi; svi koji su vladali gradom su ga nazvali drugačije i ostavili traga u njegovoj povijesti. Odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.

PLOVDIV – ISTANBUL

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u panoramski obilazak starog grada: savršeno očuvan rimski amfiteatar iz 1. stoljeća –šetnja glavnom gradskom ulicom Rayko Daskalov, koja je ujedno i najduža pješačka zona u Europi (1750 m) do očuvanih ostataka rimskog stadiona, čiji je veći dio još uvijek skriven ispod glavne pješačke ulice – u neposrednoj blizini stadiona je Džumaja džamija, jedna od dvije preostale džamije u gradu, iz 15. stoljeća i potpuno je obnovljena. Grad je splet vijugavih kaldrmom popločanih ulica u kojima se nižu crkve i tradicionalne kuće bogatih trgovaca iz prošlosti, vrlo asimetričnog izgleda i oslikanih pročelja. Kraće slobodno vrijeme te nastavak putovanja prema Istanbulu. Dolazak u Istanbul i smještaj u hotel. Ukoliko bude dovoljno vremena, predlažemo odlazak javnim prijevozom na prvo upoznavanje Istanbula, do Taksima (moderni europski dio grada) i šetnju poznatom trgovačkom ulicom Istiklal Caddesi. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

ISTANBUL

Doručak. Današnji dan je predviđen za fakultativni razgled najvećih znamenitosti starog dijela Istanbula, uz pratnju službenog lokalnog vodiča (gradskim prijevozom i pješice) i audio slušalicama koje će vam omogućiti da pratite vodiča na najbolji mogući način (obavezna rezervacija prilikom uplate putovanja, plaćanje voditelju putovanja na licu mjesta): počinjemo od Sulejmanija, koja svojim položajem dominira panoramom grada i uz Plavu džamiju je zasigurno jedna od najljepših džamija na svijetu (tu se nalazi mauzolej sultana Sulejmana Veličanstvenog i njegove žene sultanije Hurem) – preko Grand Bazaara (Kapali čaršije) jednog od najvećih bazara na svijetu (kojeg možete posjetiti u slobodno vrijeme) i dolazimo do Sultanahmeta, starog dijela Istanbula koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske kulturne baštine gdje ćemo razgledati: Hipodrom koji je nekoć služio za konjske trke, a danas je memorijalni trg s impozantnim obeliskom i fontanom – Plava džamija (džamija sultana Ahmeda), najveličanstvenija džamija u Istanbulu, jedinstvena sa svojih šest minareta i ukrasima od plavog porculana po kojima je i dobila ime – Aja Sofija, remek-djelo bizantske arhitekture i najvažnija povijesna baština ovog grada, koja je odnedavno opet džamija. Slobodno vrijeme za povratak na Grand Bazaar (radno vrijeme 8:30-19:00 svaki dan osim nedjelje i islamskih vjerskih praznika), gdje možete uživati ​​u šetnji kroz labirint otprilike 5000 dućana te eventualnoj kupovini. Po želji možete posjetiti Topkapi palaču (danas muzej), koja je bila glavna rezidencija sultana gotovo 400 godina dok nije izgrađena palača Dolmabahče. Tijekom razgleda posjetit ćete raskošne palače, riznice pune dragulja + mogućnost obilaska nadaleko poznatog Harema koji je nekada bio dom, kako se navodi, 800 sultanovih žena. Nešto kasnije, možete posjetiti i Cisternu baziliku nedavno renoviranu najveću antičku podzemnu cisternu, koju nazivaju i "potopljenom palačom", izgrađenu ispod nekadašnje bazilike po kojoj je i dobila ime, danas jedna od najposjećenijih atrakcija u Istanbulu. Kratki odmor i pripreme za novogodišnju noć. Navečer se pridružite brojnim turistima u dočeku Nove godine na ulicama i trgovima čarobnog Istanbula. Noćenje. Sretna Nova godina – Yeni yılın kutlu olsun.

ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za uživanje u Istanbulu. Predlažemo nešto što ne smijete propustiti, a to je krstarenje brodom po Bosporu (obavezna rezervacija prilikom uplate putovanja, plaćanje voditelju putovanja na licu mjesta), jedan od najboljih načina da doživite Istanbul u njegovom punom sjaju, jer možete uživati ​​u prekrasnoj panorami grada tijekom plovidbe i pogledu na mostove, carske palače i vile smještene uz more s obje strane Bospora. Slobodan dan za vlastito istraživanje Istanbula. Kako je Istanbul jedini grad na svijetu koji se prostire na dva kontinenta, nakon krstarenja, za one koje zanima azijska strana grada, predlažemo fakultativni izlet u Aziju i panoramsko razgledavanje Istanbula. Odlazak autobusom preko Bosporskog tjesnaca i monumentalnog visećeg "Most mučenika 15. srpnja", koji je u vrijeme završetka bio najveći most u Europi i Aziji. Uživajte u prekrasnom pogledu sa najpoznatijeg vidikovca u gradu, Çamlıca (Čamlidža), koji se nalazi na najvišem brdu u Istanbulu i pruža prekrasan pogled na cijeli Istanbul i oba kontinenta. Šetnja s voditeljem putovanja kroz Üsküdar, živopisnu četvrt koja je najbolje mjesto za doživjeti živahnu azijsku stranu i popularno šetalište gdje možete prošetati uz Bospor. Vidjet ćete Mihrimah džamiju i ne propustite se slikati ispred svjetski poznate Djevojačke kule, toliko popularne da se kaže: „nisi bio u Istanbulu ako nemaš sliku sa Djevojačkom kulom". Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. A kako biste dan završili na turski način, navečer fakultativni odlazak na tipičnu tursku večeru uz show program s trbušnim plesačicama (uz doplatu - plaćanje voditelju izleta na licu mjesta). Noćenje.

ISTANBUL – SOFIJA

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak iz Istanbula, vožnja prema Sofiji, glavnom gradu Bugarske i jednom od najstarijih gradova Europe s bogatom poviješću od preko 7.000 godina. Sofija je šarmantan grad u kojem je izmješan duh Europe i Otomanskog carstva. Odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

SOFIJA – Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Razgled središta grada, sve najvažnije kulturne, arhitektonske i povijesne znamenitosti Sofije nalaze praktički u samom centru grada, na udaljenosti koju se isključivo prelazi pješice i koja garantira sasvim ugodnu šetnju kroz povijest ovog zanimljivoga grada: hram Sv. Aleksandra Nevskog sa zlatnom kupolom, glavni trg Alexandra Batenberga, hram Svete Sofije (koja je pod turskim ropstvom bila ograđena minaretima i proglašena džamijom), Rotonda Sv. Georgija najdrevnija očuvana rimska građevina u Sofiji, Predsjednička palača s počasnom stražom, Narodno kazalište, crkva Svete Petke Samardžijske, Banya-Bashi džamija, jedina preostala aktivna džamija u Sofiji poznata po 5 metarskoj kupoli... Povratak prema Hrvatskoj uz povremene odmore tijekom puta. Dolazak u kasnim večernjim satima.

... i dalje u ponudi ICT Putovanja → cijenu putovanja birate sami

Sami birate cijenu putovanja koja vam najviše odgovara, a cijene se razlikuju u dijelu autobusa gdje želite sjediti.

 • OSNOVNA cijena – sjedala od 29 pa nadalje
 • REDOVNA cijena – sjedala od 9 do 28
 • PLUS cijena – sjedala 3, 4, 5, 6, 7 i 8 (na pojedinim putovanjima moguća su i sjedala 1 i 2)

Sve cijene su raspoložive do trenutka popunjenja broja mjesta za pojedinu cijenu.

CIJENE PUTOVANJA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

(tečaj konverzije 1 eur = 7,53450 hrk)

Datum putovanja

OSNOVNA cijena

REDOVNA cijena

PLUS cijena

29.12.2023. - 03.01.2024.

338 eur (2.546,66 hrk)

352 eur (2.652,14 hrk)

358 eur (2.697,35 hrk)

Nema popusta za trokrevetnu sobu. Trokrevetne i jednokrevetne sobe su na upit budući hoteli raspolažu s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.

 • u slijedećem koraku kod svakog pojedinog termina putovanja, klikom na "rezerviraj", otvorit će se sve dostupne cijene u tom trenutku

Termini i cijene putovanja

6 dana / 5 noćenja - hotel 3*/4*, doručak

 • 6 dana / 5 noćenja
 • hotel 3*/4*, doručak
29.12.2023. - 03.01.2024.
Garantiran polazak
cijena po osobi
338 EUR 2.546,66 HRK

Popusti i doplate

 • boravišna pristojba u iznosu cca. 2 eur po osobi i noćenju (obavezna doplata voditelju putovanja na licu mjesta, točan iznos u završnoj obavijesti)
 • razgled starog dijela Istanbula 25 eur – (razgled se obavlja pješice i javnim gradskim prijevozom uz pratnju lokalnog vodiča i audio slušalice) / minimum 20 putnika
 • karta za javni gradski prijevoz „Istanbul City Card“ (prepaid karta koja nudi snižene cijene karata za odabrani broj dana: 1, 3, 5, 7 ili 15 dana, može se kupiti na automatima / kioscima za prodaju karata na stanica metroa, tramvaja i autobusa) – cijena kartice je 50 turskih lira + prepaid iznos za broj dana po izboru
 • ulaznicu za Topkapi palaču uz obilazak sa lokalnim vodičem i slušalicama 45 eur / minimum 15 putnika
 • doplatu za harem u Topkapi palači 12 eur / minimum 15 putnika
 • krstarenje brodom po Bosporu 25 eur / minimum 30 putnika
 • poludnevni izlet autobusom u Aziju 30 eur / minimum 20 putnika
 • turska večer uz folklorni program 45 eur – večera u 3 slijeda / piće se plaća dodatno / minimum 20 putnika
 • doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 158 eur (1.190,45 hrk)
 • doplata za polazak iz Varaždina 20 eur (150,69 hrk), minimum 10 putnika
 • doplata za dodatno prazno sjedalo u autobusu 169 eur (1.273,33 hrk), nudimo vam veći komfor ukoliko želite sjediti sami)

Korisne informacije

Smještaj naših grupa je u kvalitetnim hotelima 3*/4* (lokalna kategorizacija). Svi hoteli koje koristimo su izvrsno povezani linijama gradskog prijevoza.

Nema popusta za trokrevetnu sobu. Trokrevetne i jednokrevetne sobe su na upit budući hoteli raspolažu s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.

BUGARSKA – dobro je znati

Republika Bugarska prostire se na oko 110 tisuća četvornih kilometara u jugoistočnoj Europi. Graniči s Grčkom na jugu, s Turskom na jugoistoku, sa Srbijom na zapadu, s Makedonijom na jugozapadu i Rumunjskom na sjeveru. Na istoku, pak, ima izlaz na Crno more. Bugarskim teritorijem dominiraju plodne nizine u dolini rijeke Marice, dok su sjeverni i južni prostori povišeni. Sjeverom tako prolazi 600 kilometara duga Stara planina, poznatija i kao Balkan, dok se južnim dijelom proteže masiv Rodopi. U zemlji živi oko 8 milijuna stanovnika, koji pripadaju uglavnom pravoslavnoj vjeroispovijesti. Glavni i najveći grad Sofija, smjestio se u podnožju planine Vitoše, na zapadu zemlje. Predstavlja  važno financijsko i gospodarsko središte, a okuplja najvažnije metalurške, tekstilne i tiskarske tvornice u zemlji. Bugarska kuhinja spoj je turskih, grčkih i slavenskih utjecaja. Temelji se na mlijeku i mliječnim proizvodima, raznovrsnom povrću i mesu. Bugari uživaju u hladnim i toplim juhama od graška, krastavaca i rajčice, a rado jedu i musake, ćevape i sarmice. Uz hranu se piju sokovi, pivo i vino te nezaobilazna lozovača i mastika.

 TURSKA – dobro je znati

Republika Turska je euroazijska država smještena u jugoistočnoj Europi (istočna Tračka) i jugozapadnom dijelu Azije (Mala Azija). Turska graniči na istoku s Gruzijom, Armenijom, Azerbajdžanom i Iranom, na jugu s Irakom i Sirijom te na zapadu s Grčkom i Bugarskom. Sredozemno more i Cipar nalaze se na jugu, Egejsko more i otoci na zapadu, a Crno more na sjeveru. Europski i azijski dio turske dijeli Mramorno more te tjesnaci Bospor i Dardaneli. Zbog položaja države na dva kontinenta, turska kultura je jedinstven spoj istočnjačkih i zapadnjačkih običaja i tradicija. Položaj zemlje između Europe na zapadu, središnje Azije na istoku, Rusije na sjeveru i Bliskog istoka na jugu, dao je Turskoj i veliku stratešku važnost. Turska je demokratska, sekularna, unitarna, ustavna republika čiji je politički sustav 1923. utemeljio Mustafa Kemal Atatürk, nakon propasti Osmanskog Carstva poslije Prvog svjetskog rata. Od tada se politika države počela okretati zapadu, tako da je Turska danas članica mnogih zapadnih organizacija kao što su Vijeće Europe, NATO, OECD i OSCE. Turska je 2005. počela pregovore za članstvo u Europskoj uniji. Istovremeno država održava i pojačava svoje političke i gospodarske odnose s istočnjačkim zemljama.

Važne napomene

Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 7 dana prije polaska.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40 putnika.

Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna putovnica koja treba vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u državu.

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Slavonskog Broda bit će definirano 3 dana prije polaska.

U vrijeme novogodišnjih blagdana, promet je posebno reguliran i kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu može biti ograničeno.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni voditelja putovanja na licu mjesta.

Prilikom obilaska džamija potrebno je pridržavati se propisanih islamskih običaja: obvezno skidanje obuće na ulazu (za koju dobijete vrećice), žene trebaju prekriti kosu maramom ili šalom, muškarci i žene ulaze kroz zasebne ulaze. Ulaz u džamiju i cijela njena unutrašnjost prekriveni su tepisima.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

 • Hrvatskim državljanima za ovo putovanje potrebna je putovnica koja treba vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u državu. Svi putnici koji putuju u Republiku Tursku moraju imati važeće putno zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje njihovog boravka u Republici Turskoj. Putnici koji prije polaska na putovanje nemaju važeće putne isprave i ugovoreno zdravstveno osiguranje neće moći započeti putovanje i/ili ući u Tursku, za što agencija ne snosi odgovornost
 • putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su informirati se o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljanip
 • putnici su dužni informirati se o trenutnim okolnostima vezanim uz putovanje i uvjete ulaska u zemlju u koju putuju na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE (obavezno pročitati):

 • prilikom prijave (rezervacije) plaćate akontaciju od 30% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena, dok ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 30 dana prije polaska na put
 • preporučamo putno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza putovanja (od strane putnika) koje možete uplatiti u bilo kojoj osiguravajućoj kući prema vašem izboru
 • pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa – najkasnije 7 dana prije početka putovanja
 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema vašem IZBORU cijene i redosljedu uplata, agencija garantira prazno sjedalo u autobusu samo uz odgovarajuću doplatu
 • završnu obavijest o putovanju dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • za realizaciju fakultativne ponude potreban je minimum od 20 prijavljenih putnika; fakultativna ponuda nije obavezni dio programa i plaćanje je na licu mjesta voditelju putovanja u eurima osim ako u programu putovanja nije drugačije navedeno. Cijena se sastoji od troškova rezervacije i organizacije, prijevoza, usluga voditelja putovanja itd.
 • lokalnu valutu države u koju putujete možete nabaviti u bankama u RH prije polaska na putovanje
 • napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledati situaciju da su u autobusu, glazba i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u autobusu se ne može za svako sjedalo individualno podesiti i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumijevanje među putnicima i osjećaj zajedništva sa svima kao i voditeljem i vozačem autobusa
 • zaustavljanje radi usputnih odmora određeno je propisima o radnom vremenu i obveznim odmorima vozača, zaustavljanja su na usputnim stajalištima u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta
 • u turističkim autobusima nema WIFI, nema utičnica i nije moguće koristiti WC u autobusu
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja)
 • putnicima koji za cilj imaju posjet izložbama, lokalitetima i slično (koje nisu dio programa), molimo da samostalno na internetu provjere radno vrijeme istih i da željeni posjet usklade sa slobodnim vremenom na putovanju
 • organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o objektivnim okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta. Molimo uzmite u obzir da postoji mogućnost da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, muzeja, restorana ili trgovačkih centara ... ne rade
 • organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena fakultativne ponude navedenih u programu na dan formiranja programa, promjenu termina fakultativne ponude, kao i za nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
 • putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo jer agencija, prijevoznik i hotel ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti
 • prostor za prtljagu u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljage po putniku je 1 kofer i 1 komad ručne prtljage
 • organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj soba u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela
 • zahtjevi za povezanim sobama, obiteljskim sobama i slično uzet će se u obzir, ali grupna autobusna putovanja ne podrazumijevaju takvu vrstu smještaja niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, kat, francuski ležaj…) – organizator ne može obećavati ovakve usluge
 • smještaj je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namijenjenim za smještaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija
 • kvaliteta hotela – na nivou Europske unijepokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji
 • u smještajnom objektu su neki od dopunskih sadržaja dostupni uz doplatu, a postoji i mogućnost odstupanja oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...). Savjetujemo da se i sami informirate o istima putem interneta, odnosno specijaliziranih portala koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput tripadvisor.com , www.booking.com …
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine države informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 30 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »