Europska putovanja avionom

Pariz Nova godina 4 dana

Pariz Nova godina 4 dana

već od 4180 kn

Prosinac u jednome od najposjećenijih svjetskih odredišta koje je kulturna, gastronomska, modna i kozmopolitska prijestolnica Francuske sigurno će u vama probuditi pravi novogodišnji osjećaj. Bilo da hodate ulicom Champs Elysees, šećete Luksemburškim parkom, razgledavate Louvre ili se penjete na Eiffelov toranj – bit ćete oduševljeni.

Program putovanja

ZAGREB - PARIZ

Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija 90 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova za Pariz u 9:00 sati. Dolazak u Pariz u 11:05 sati. Po dolasku slijedi panoramsko razgledavanje grada autobusom: Trg Nacije - Trg Bastille - Trg Republike - Veliki Bulevari - Opéra - Louvre - Trg Concorde - Elizejske Poljane - Slavoluk Pobjede - Trocadéro - Eiffelov Toranj - Champ De Mars - Les Invalides. Smještaj u hotel. Zajednički odlazak javnim prijevozom i pješice s voditeljem putovanja do središta grada, razgled od trga Concorde pješice do Elizejskih poljana. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

PARIZ

Doručak. Odlazak u razgled javnim prijevozom i pješice: Otok La Cité - Palača Pravde - Sveta Kapela - Conciergerie - Katedrala Notre Dame - Latinska Četvrt - Bulevari Saint Michel I Saint Germain-Des-Prés - Francuski koledž Sorbona - Panteon - Luksemburška palača. Razgled završava u blizini Louvre muzeja, svakako predlažemo posjet poznatom muzeju Louvre (uz doplatu) s pogledom na svevremensku tajnu nas običnih smrtnika: Mona Lisu. Individualni povratak u hotel i pripreme za doček. Predlažemo odlazak do Elizejskih Poljana ili u podnožje Eifelovog Tornja, gdje uz svjetski poznati vatromet možete dočekati Novu 2020. Sretna Nova Godina.

PARIZ

Kasniji doručak. Predlažemo  odlazak do obale Seine i jednosatna panoramska vožnja brodom (uz doplatu) ispod  Eiffelovog tornja, najpoznatijih pariških mostova i spomenika koja će upotpuniti Vaš dojam o Parizu, gradu svjetlosti. Odlazak do Eiffelovog tornja koji već 125 godina nosi titulu najpoznatijeg simbola Pariza. U dogovoru s voditeljem putovanja, mogućnost uspona liftom do vrha ili pješice do 2. kata (dalje liftom) te uživanje u pogledu na grad s 324 m visine (kupnja ulaznice individualno, na licu mjesta). Individualni povratak u hotel. Noćenje.

PARIZ - ZAGREB

Nakon doručka i odjave iz hotela predlažemo odlazak na Montmartre - poznatu umjetničku četvrt Pariza. Posjet bazilici Sacre CoEUR i trgu slikara Place Tertre gdje možete naručiti izradu portreta, kupiti tipične pariške suvenire ili uživati u umjetničkom ozračju. Transfer autobusom do zračne luke Charles de Gaulle i prijava na redovni let Croatia Airlinesa s polaskom za Zagreb u 15:15 sati. Dolazak u Zagreb u 17:10 sati.

Termini i cijene putovanja

4 dana / 3 noćenja - hotel 3* / doručak

 • 4 dana / 3 noćenja
 • hotel 3* / doručak
30.12.2019. - 02.01.2020.
cijena po osobi
4180 kn

Popusti i doplate

 • doplata za jednokrevetnu sobu 1.480 kn u hotelu Ibis La Defense 3* - na upit
 • 10% popusta za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi - na upit

Korisne informacije

Francuski hoteli najčešće imaju sobe manjih dimenzija, a pomoćni ležaj je moguć za dijete/osobu do 160 cm visine.

Predviđen hotel: hotel Ibis La Defence Centre 3*  https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

Važne napomene

Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.

Kategorizacija hotela u odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje.

O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje moguće je informirati se na službenoj stranici MVEP Republike Hrvatske; www.mvep.hr

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. 

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca. 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe, izdaju se za sve putnike u jednom danu.

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 15 dana prije polaska.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 25 putnika.

Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni voditelja putovanja na licu mjesta.

VAŽNE INFORMACIJE

 • prilikom prijave (rezervacije) plaćate akontaciju od 30% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena, dok ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 30 dana prije polaska na put
 • preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa – najkasnije 7 dana prije početka putovanja
 • završno pismo dostavljamo mailom najkasnije 5 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • za realizaciju fakultativne ponude potreban je minimum od 20 prijavljenih putnika; fakultativnu ponudu (nije obavezna – ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti države u koju se putuje) osim ako u programu putovanja nije drugačije navedeno
 • dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka i slično)
 • organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o objektivnim okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta
 • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
 • organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj po sobama u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela
 • kvaliteta hotela – na nivou Europske unije pokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • podaci i slike na web stranici su informativnog karaktera, podložni izmjenama i dopunama

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 20 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »