Europska putovanja autobusom

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

Legoland i Minimundus 3 dana

već od 1195 kn

Obiđite cijeli svijet na jednom trodnevnom putovanju. Prošetajte lego-zemljom pirata, zemljom avanture, lego-safarijem; okružite najveće svjetske spomenike modelirane do najmanjih detalja u mjerilu 1:25. Kako izgleda Taj Mahal? Što se sve nalazi na zidovima Sagrade Familie?

Naravno, moći ćete pogledati i spomenike u prirodnoj veličini - u Munchenu, glavnome gradu Bavarske i jednom od najvažnijih njemačkih urbanih centara.

Program putovanja

ZAGREB - MÜNCHEN

Polazak autobusa u 6.30 sati s autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Münchena uz kraća stajanja na putu. Po dolasku, panoramski razgled grada: Marienplatz, Frauenkirche, Residenz Palace, srednjevjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle, Allianz Arena... Odlazak do hotela i smještaj. Večer slobodna za vlastite programe. Noćenje u hotelu.

MÜNCHEN - LEGOLAND - MÜNCHEN

Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet u zabavni park Legoland Deutschland, smješten u Günzburgu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: Miniland (središnji dio parka s čuvenim europskim građevinama i znamenitostima, s više od 25 milijuna upotrebljenih lego kockica), LegoXtreme, Imagination, Adventure Land, Knights Kingdom, Lego City, Pirate Land... Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

MÜNCHEN - KLAGENFURT - MINIMUNDUS - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Klagenfurtu. Po dolasku, odlazak u Minimundus - svijet u malom, gdje se nalazi 140 najpoznatijih svjetskih građevina sa svih pet kontinenata (Eifellov toranj, Slavoluk pobjede, Pathenon, katedrala sv. Petra u Rimu, Sagrada Familia, Taj Mahal, Veliki kineski zid, Kip slobode, Opera u Sydneyu i dr.). Građene su od originalnih materijala, što posebno ističe njihov vrlo realističan izgled. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

Termini i cijene putovanja

3 dana / 2 noćenja - hotel 2*/3*, doručak

 • 3 dana / 2 noćenja
 • hotel 2*/3*, doručak
11.08.2018. - 13.08.2018.
first minute cijena
redovna cijena
1195 kn
1295 kn
25.08.2018. - 27.08.2018.
first minute cijena
redovna cijena
1195 kn
1295 kn
06.10.2018. - 08.10.2018.
first minute cijena
redovna cijena
1195 kn
1295 kn

Popusti i doplate

 • 80% popusta za dijete do 2 godine bez ležaja
 • 20% popusta za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju
 • 10% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 400 kn
 • ulaznicu za Legoland (do 1.7.) 155 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih, besplatno za djecu do 3 godine)
 • ulaznicu za Legoland (od 1.7. do 5.11.) 245 kn za osobe od 17 godina, 160 kn za djecu od 3 do 17 godina, besplatno za djecu do 3 godine (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
 • ulaznicu za Minimundus (do 1.4. i od 1.11.) 95 kn za odrasle, 55 kn za djecu od 6–15 godina (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih, besplatno za djecu do 6 godina)
 • ulaznicu za Minimundus (od 1.4. do 1.11.) 155 kn za odrasle, 70 kn za djecu od 6–15 godina, besplatno za djecu do 6 godina (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)

Važne napomene

First Minute cijena vrijedi do 40 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 7 dana prije polaska.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40 putnika.

Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna osobna iskaznica ili putovnica.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

VAŽNE INFORMACIJE

 • prilikom prijave (rezervacije) plaćate akontaciju od 30% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena, dok ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 21 dan prije polaska na put. Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća doplata
 • završno pismo vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja - to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • fakultativnu ponudu (nije obavezna - ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti države u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
 • dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka i slično)
 • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
 • organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj po sobama u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela
 • kategorizacija smještajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • kvaliteta hotela - na nivou Europske unije pokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa - najkasnije 5 dana prije početka putovanja
 • državljanima RH za putovanja u zemlje EU potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica, dok su strani državljani dužni sami se informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 20 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »