Europska putovanja autobusom

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

Gardaland 2 dana

već od 625 kn

Jedan od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi, Gardaland, otvoren je 1975 godine od kada ne prestaje biti najpopularniji europski zabavni park. Ima više od 56 raznih atrakcija za mlađe i strarije , a najvažniji su tobogani Blue Tornado, Magic Mountain i Mammut.

Park je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda u Italiji, nedaleko od jezera Garda te se prostire na površini od većoj od 500 m². Zabava u parku obično se dijeli na tri cjeline - kraljevsto fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci, energetske atrakcije koje uključuju rekvizite za podizanje adrenalina te pustolovne atrakcije koje, uz dozu adrenalina, uvijek imaju i neku posebnu priču iz raznih dijelova svijeta.

Čak je i jedan dan dovoljan da vam Gardaland ostane u vječnom sjećanju!

Program putovanja

ZAGREB - KARLOVAC - RIJEKA - VERONA - LAGO DI GARDA

Polazak autobusa u 5:30 sati s autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja preko Slovenije i Italije, s kraćim usputnim stajanjima. Po dolasku predlažemo posjet živopisnom Safari parku gdje u jedinstvenom ugođaju, na 240.000 m2, slobodno šeću životinje savane: žirafe, antilope, lavovi, tigrovi, zebre, nilski konji,… Nastavak putovanja do Verone i kraći razgled grada: Piazza Bra, Via Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe… Nakon Verone nastavak vožnje do hotela. Smještaj i noćenje.

GARDALAND - RIJEKA - KARLOVAC - ZAGREB

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak do zabavnog parka Gardaland, gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u 40 atrakcija najpoznatijeg zabavnog parka Italije: Plavi tornado, Colorado Boat, Magična planina, Kraljevstvo fantazije (za najmlađe posjetitelje), atrakcija Atlantida, Mammut, Raptor... Polazak za Zagreb u 17:30 sati. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

Termini i cijene putovanja

2 dana / 1 noćenje - hotel 3*, doručak

 • 2 dana / 1 noćenje
 • hotel 3*, doručak
25.08.2018. - 26.08.2018.
first minute cijena
redovna cijena
625 kn
675 kn

Popusti i doplate

 • 80% popusta za dijete do 2 godina bez ležaja
 • 20% popusta za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju
 • 10% popusta za dijete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju
 • 10% popusta za osobe starije do 12 godina na pomoćnom ležaju
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 150 kn
 • doplatu za polupansion 45 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
 • ulaznicu za Safari park 120 kn za odrasle, 80 kn za djecu od 6-12 godina, 60 kn za djecu od 3-5 godina (plaćanje prilikom prijave, najmanje 30 prijavljenih)
 • ulaznicu za Gardaland 230 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 30 prijavljenih osoba, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)
 • kombi ulaznica za Gardaland i Sea Life 270 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 30 prijavljenih osoba, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)
 • doplatu za boravišnu pristojbu cca. 1 eur po noćenju ovisno o hotelu (plaćanje na licu mjesta)

Važne napomene

First Minute cijena vrijedi do 40 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 7 dana prije polaska.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40 putnika.

Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna osobna iskaznica ili putovnica.

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

Točno vrijeme polaska iz Karlovca i Rijeke bit će definirano 5 dana prije polaska.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

VAŽNE INFORMACIJE

 • prilikom prijave (rezervacije) plaćate akontaciju od 30% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena, dok ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 21 dan prije polaska na put. Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća doplata
 • završno pismo vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja - to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • fakultativnu ponudu (nije obavezna - ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti države u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
 • dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka i slično)
 • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
 • organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj po sobama u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela
 • kategorizacija smještajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • kvaliteta hotela - na nivou Europske unije pokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa - najkasnije 5 dana prije početka putovanja
 • državljanima RH za putovanja u zemlje EU potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica, dok su strani državljani dužni sami se informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 20 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »