Nagradni natječaj „ICT putovanja – Cinque Terre za 2 osobe“

Nagradni natječaj „ICT putovanja – Cinque Terre za 2 osobe“

Novosti

NAGRADNI NATJEČAJ „ICT putovanja – putovanje u Cinque Terre za 2 osobe 03.05.-05.05.2019.“

Stiže nam proljeće, najljepše doba godine za putovanja, a s njim kreće i novi nagradni natječaj „ICT Putovanja – putovanje u CINQUE TERRE za 2 osobe 03.05.-05.05.2019.“.

Možete li zamisliti bolje putovanje od šarenog, neodoljivog putovanja u Cinque Terre?

Cinque Terre (tal. Pet zemalja) je naziv za pet prekrasnih brdskih sela u ligurskom priobalju Italije. Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore toliko su posebna da su od 1997. godine su i pod UNESCO-vom zaštitom. Sela Cinque Terre povezana su mrežom nezahtjevnih staza koje prate jedinstveni krajolici, a svih pet sela odlično je povezano vlakom.

Pet slikovitih sela Ligurije su kao stvorena za uživanje, razgledavanje i upijanje ljepota talijanske obale. Ovdje se kuće pastelnih boja kupaju na mediteranskom suncu, dok su njihovi vrtovi, koji uživaju u blagoj klimi, prepuni šarenog bilja. 

CINQUE TERRE ICT Putovanja
Putovanje u Cinque Terre jedno je od najljepših putovanja za Italiju.

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite trodnevno putovanje za vas i dragu osobu!

Iskoristite priliku i osvojite besplatno putovanje za 2 osobe u CINQUE TERRE 3 dana, 03.05.-05.05.2019.

Pravila i uvjeti nagradnog natječaja

Što čekate, klik ... dijelite .... i pakirajte kofere !!!

Istražite najudaljenije kutke svijeta

Već 20 godina kreiramo inspirativna putovanja krojena po “mjeri” i ponosni smo na svoju reputaciju kao jedan od vodećih organizatora putovanja. S nama možete dosegnuti i najudaljenije kutke svijeta!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »